tirsdag 1. mars 2011

Pizza

Genial oppskrift som du lager kvelden før du skal bruke den.
Her skal all væske være KALD!

3dl vann
1dl olje
ca 7 dl hvetemel
litt salt
1 pk tørrgjær
oregano
hvitløk
Miks alt sammen å sett til kaldheving natten over(husk plastikk over)

Så til pizzasaus;
2 pk cherrytomater
1 løk
1 gulrot
1 stil stangselleri
Kinesisk hvitløk etter ønske
Saft av en halv sitron
oregano
Del grønnsakene i chunky biter og bland med tomatene i en ildfast form.Slå på en skvett olje,skvis over sitronsaft og oregano(gjerne frisk)Stekes i ovn 180 i 1 time.Ha det i blender sammen med en skvett fløte.
Smak til med salt og pepper og gjerne litt revet parmesan.
Kan også brukes som pasta/kjøttsaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar